Roliga och sköna bad för barnen

Som förälder är det viktigt att ge sitt barn vattenvana. Vattenvana innebär att ditt barn kan navigera runt i vattnet på ett bra sätt samt flyta. Det här får barnet genom att spendera mycket tid i vatten.

Ge ditt barn vattenvana

Det flera sätt du kan göra det roligt för ditt barn att vara i vattnet. Ni kan till exempel leka, sjunga sånger eller bara plaska omkring. Barn är ofta fascinerad av vattnet och hur de rör sig. Det kan även vara roligt för barnet med badbomber eller badskum som ger bubblor samt färg till vattnet. Ta en titt här för att hitta roliga leksaker och annat skoj ni kan ha med er till vattnet.

Köp det ni vill ha online

Som förälder till småbarn finns det inte mycket tid över till att hinna strosa runt i butiker. Räddningen här är då att handla online. Här kan du nämligen shoppa när det passar dig och din vardag. Har du tio minuter över medan du väntar på maten så är det gott om tid till att hinna klicka hem det du behöver. Dessutom kan du spara pengar genom att handla online eftersom du kan jämföra priserna på olika produkter på ett enkelt sätt.