Saker till ett lyckat kalas

För att göra barnkalaset perfekt behöver man samla på sig lite olika saker såsom dekorationer, fika och vackra paket. Precis som i modebranschen finns det trender och olika produkter och händelser som är mer populära än andra.

ballonger_248968666

En av de populära produkterna från förra året är glasburkar som fungerar som dryckesglas. De brukar också komma med lock och fina sugrör. Locken hindrar så klart de mindre från att spilla lika mycket, men det är också perfekt för att hålla sockersugna insekter borta från läsken eller saften.

En av de bästa dekorationer på ett kalas är ballonger. De har varit en del av firartraditionen i årtionden och är en välkommen klassiker i allas hem. Och de har faktiskt uppdateras genom åren: man har fyllt ballongerna med helium, man har skapat ovanliga former och tryck på ballonger. Man har till och med gjort gigantiska ballonger. Det allra senaste är LED-ballonger som faktiskt lyser! De går att fylla mer luft eller helium och lyser i flera färger, upp till 15 timmar.

När det är dags att bjuda på fika, har trenden flyttat från socker till mer naturliga och hälsosamma alternativ. Det är inget måste att servera tårta och bakelser på kalaset. Det kan vara minst lika gott att servera en frukttårta och snacks i form av nötter. Det finns även sockerfri saft som smakar lika gott som sockrad. Även om det finns en hel del socker i frukt, i form av fruktsocker, kommer det inte att påverka kroppen på samma sätt eftersom det också följer med en hel drös vitaminer och inte minst fibrer som hjälper kroppen att bryta ned sockret.