Bjuden på maskeradkalas

Är det så att något barn i familjen är bjuden på maskeradkalas så gäller det att hitta något passande som utklädnad. Det kanske är så att det har bestämts ett tema på den maskerad man är bjuden till. Eller så är det fritt och upp till var och en att klä ut sig som man önskar.

Finns det något speciellt som intresserar barnet i fråga så kan man utgå från detta. Det finns en mängd med varianter på maskeradkläder för barn att hitta på nätet. Köp hem något som barnet tycker om och kan tänkas sig använda på det kalas man bjudits till. Kan även köpa hem lite maskeradsmink som kan målas i ansiktet för att ytterligare få en rolig effekt på sin utklädnad. Här gäller det att gå All In på hur man ska se ut för bästa resultat.

Det kan även vara så att ni som föräldrar är duktiga på att sy och fixa egna maskeradkläder. Då är det bara att släppa loss fantasin och utgå från barnets önskemål. Det kan gärna få vara med att skapa sin egen maskeradklädsel. Det kan finnas enklare saker som ska sys som även barnen kan själva utföra. Se till att börja i god tid innan kalaset så ni hinner med att skapa ert dräkt.

Lycka till oavsett om ni beställer hem en barndräkt för maskeradkalaset eller om ni väljer att sy och fixa något eget.