Presenter till barnkalaset

Det finns många presenter till ett barnkalas som skulle kunna visa sig vara väldigt uppskattade. Barn gillar det mesta och det finns massor av olika slags leksaker att välja mellan. En del barn gillar att leka med bilar medan andra barn föredrar att leka med dockor – utgå från barnet du handlar present till.

Fiskdamm

Till ett barnkalas är det även roligt om barnen får något roligt att göra på själva kalaset och en sådan sak är en fiskdamm. Där får varje barn fiska och få exempelvis en godispåse. Deras ”fisk” kan innehålla allt från godis till cykelreflexer, clementiner eller kanske klistermärken. Eller varför inte stoppa i lite egna sötsaker? Endast fantasin sätter gränserna.

Glassigt

En annan trevlig sak på ett barnkalas är något som både vuxna och barn gillar, nämligen glass! Du kan till exempel köpa en glasstårta eller göra en egen. Eller varför inte välja en leksak med glasstema – en egen glasskiosk kanske?

Leksaker

Det finns ett bra utbud presenter till barn på nätet. Du kan till exempel välja ett mjukisdjur, små söta flygplan i olika färger, härliga ryggsäckar för barn eller en superstark ficklampa som gör att barnen ser i mörkret. Välj en present som kommer att passa barnet den är ämnad för.