Schyssta aktiviteter för de yngre

Det finns schyssta aktiviteter för de yngre i familjen som kan passa. Det är inte alltid som sport är det som är på tapeten utan man vill hålla på med något annat kanske en kreativ aktivitet där man får utlopp för det som man tycker om. Om det finns ett intresse för dans i familjen så självklart ska man uppmuntra och leta upp möjligheter till att kunna hålla på med dans.

Ett intresse för dans

Be Sporty är ett företag som håller i flertalet olika instruktörsledda aktiviteter med bland annat dans för barn och ungdomar mellan 8 till 14 år. Det finns ett urval av olika dansstilar på det som kallas Bliss Dance Academy. Finns det ett speciellt intresse för exempelvis StreetDance så kan man söka sig till en utbildning som förmodligen finns på den ort där ni bor. På ett 60-tal orter så finns denna dansskola så om den inte finns exakt där ni bor så kan den finnas på någon närliggande ort. Då får man ställa upp och skjutsa till och från den aktivitet som man väljer.

Utveckla sitt intresse

Att få utveckla sitt intresse och det man tycker är roligt ska verkligen uppmuntras. Som förälder så får man ställa upp om ens barn visar extra stort intresse för något. Det kan vara svårt att ibland hitta rätt aktivitet och kanske så kan föräldrarna hjälpa till att styra till rätt aktivitet då man oftast som förälder ser vilket intresse som barnen har. Det är viktigt att uppmuntra något som barnen tycker är roligt. Finns det någon aktivitet som känns extra relevant för era barn så gäller det att se till så de för i alla fall prova på för att se om det är något som passar.