Bilder på dina barn

Att fotografera sina barn är något som så gott som alla förändrar gör idag. Då vi dessutom alltid bär med oss mobiltelefoner med kameror blir det desto enklare och resulterar ofta även i inlägg på sociala medier. barn_bild_skrattar_101135716 Det tråkiga med digital fotografering är dock att bilderna oftast stannar i digitalt format, aldrig visade annat än på en skärm. Vad är alternativen? Hur kan vi få våra bilder på barnen att räcka längre och kanske till och med vara en del av vardagen?

Kläder och prylar

Ett mycket roligt sätt att visa upp bilder på sina barn är att se till att få dem upptryckta på kläder eller olika typer av prylar. Varför inte låta barnbilderna synas på era bordstabletter så att de alltid är med vid matbordet? Eller kanske på kuddfodralen för att göra sängen eller soffan än mer hemmatrevlig och mysig? Bortsett från de ovanstående exempel så finns det många tiotal andra roliga variationer så som solskydd, sparbössor och väskor tillgängliga för att få med eget tryck.

Förstoringar

Att göra förstoringar och framkallningar på sina bilder är kanske det vanligaste sättet att visa sina bilder fysiskt. Med snygga ramar  kan det dessutom bli ett riktigt vackert inslag i dekoren. Man kan även gärna slå ihop flera bilder till ett kollage. Perfekt för att till exempel dokumentera semesterresan med barnen i en enda bild. Ett enkelt sätt att designa dessa kollagen är att använda sig av appar på sin mobil eller surfplatta. Om man använder sig av iPhone eller iPad så kan man antingen använda sig av Apples egna iPhoto eller någon av de andra tredjepartsapparna som finns inom området.